Konijn op Vlaamse wijze - Pak choï - Wortelen

Publié le par Het Vliegende Rest'Orant

Konijn op Vlaamse wijze - Pak choï - Wortelen

Voor 4 mensen :

1 Konijn
1 Pak Choï
8 Bospenen
1 grote rode Ajuin
8 Jonge Ajuinen
1 fles bier
Mosterd , zout , peper, soja saus , brood

Bereiding

Snijd een konijn in 8 stuken
Bak de stuken om een bruine kleur te hebben
Schil een rode ajuin, en snijd het , braad het in de pan
Konijn op Vlaamse wijze - Pak choï - Wortelen
Konijn op Vlaamse wijze - Pak choï - Wortelen
Konijn op Vlaamse wijze - Pak choï - Wortelen
Konijn op Vlaamse wijze - Pak choï - Wortelen
Konijn op Vlaamse wijze - Pak choï - Wortelen
Voeg de stukken konnijn op de ajuin toe
Overgiet het beer en stoof ongeveer 1u
Voeg 1 of 2 lepel van mosterd en brood in grote stuk toe
Konijn op Vlaamse wijze - Pak choï - Wortelen
Konijn op Vlaamse wijze - Pak choï - Wortelen
Was de pak choï, de wortelen en de ajuinen
Stoof de pak choï met een beetje soja saus
Stoof de wortelen en de ajuinen
Smakelij
Dresseer en serveer
Dresseer en serveer

Dresseer en serveer

Publié dans recettes - recepten

Commenter cet article